Yritys

TT-Teippi Oy on vuodesta 2004 toiminut, Hollolalaisen yrittäjän omistama ja pyörittämä yritys. Yrityksen juuret ovat autotalliin hankitussa teippileikkurissa, ja sivutoimisessa yrittämisessä palkkatöiden ohessa. Toiminnan kasvaessa tuli sivutyöstä päätyö, ja nykyisin yrityksen toimitilat sijaitsevat Lahden Okeroisissa, vanhalla lasitehtaalla. Parhaillaan rakennamme uusia toimitiloja saman rakennuksen toiseen päätyyn. 
Toimintamme ulottuu koko Eteläisen Suomen alueelle.

Mottomme -helposti, laadukkaasti ja takuulla- tiivistää tahtotilamme toiminnastamme. Käytämme työssämme tarkoin valittuja, hyväksi käytännön työssä havaittuja, isojen toimittajien laadukkaita materiaaleja. Konekantamme on monipuolinen ja nykyaikainen, ja päivitämme sitä säännöllisesti. Olemme myös erittäin ylpeitä meille töitä tekevistä alan huippuosaajista.

Meille et ole liian pieni tai suuri asiakas. Toteutamme tilaukset yhdestä taksin hinnastotarrasta tai pelipaidan painamisesta, aina kerralla tehtäviin kymmenien autojen mainosteippauksiin.

Tarjoamme monipuoliset teippaus- ja mainospalvelut aina suunnittelusta toteutukseen asti. Halutessasi saat kaikille töillemme myös asennuspalvelun.

Autofixi puolemme tarjoaa autojen teippauspalvelut aina koko auton yliteippauksesta lasien tummennuksiin tai chrome-deleteen. Toteutamme myös mm. myllytykset ja keraamiset pinnoitukset. Uusimpana palveluna tarjoamme lisäätehoa.fi moottorien optimoinnit jokaiseen autoon tehdyllä omalla räätälöidyllä ohjelmistolla.

Tervetuloa asiakkaaksemme!